Allmänt, Foto

Tvära kast

image

Snabbmat, behöver inte ens värmas!

Efter en god, men kanske inte så näringsriktig, middag 😉 som froppisen också fick smaka, var jag ute och pysslade lite på bron. Vädret har vänt, det är varmt men blåsigt, och var sådant redan igår. Det fick den sista isen på bron att släppa taget, men jag behövde ändå salta där islagret var som tjockast.

Jag har också skottat fram min sandtunna, som dolts under snömassorna vid bron. Tyvärr hade jag inget att ösa sanden med, så det är fortfarande halt på min gård. Jag får åtgärda saken efter jobbet.

I morse var jag inte riktigt säker på att det verkligen var fredag. Redan? Det verkar som att jag tappat en dag den här veckan (också – jag brukar ju göra det då och då), men jag vet inte vilken. Planer för helgen har jag: faktiskt t o m två olika planer! Om det inte blir den ena så blir det den andra, jag måste bara kolla upp en del saker först.*

Snart är det lunch. Jag l-ä-n-g-t-a-r tills grillen öppnar igen, efter renoveringen! Det verkar som att tidsplanen håller, så jag kan börja luncha grillmat till veckan. Idag ska jag hem och äta rester från i förrgår, d v s korvsoppa och ostsmörgås. Min matsedel för den här veckan har spruckit totalt, då jag kastat om/hoppat över/lagt till olika rätter.

UPDATE
Tyvärr blir det ingen grillmat till veckan. Grillen öppnar inte igen förrän den 16:e. *gaahhh*

[tags]varmare väder, halka, sand, fredag, helgplaner, lunch, matsedel[/tags]

*) Och, nej – tvätt&städ ingår inte i mina planer. 😉