Allmänt, Dagens outfit, Foto

Hundutställning

image

Istället för att köra till U (för att hälsa på L) idag, åkte jag till K på hundutställning! A ställde ut L och E:s hund, i unghunds juniorklassen, och det gick hyfsat bra. Hon blir nog ingen utställningschampion, men vi siktar på jaktchampion istället! Mycket ärorikare, och svårare att nå. Tiken skötte sig bra, mycket bra till och med. Visst fick hon en hel del goda omdömen, och vem vet – när hon fått växa till sig lite, så kanske det blir utställning igen?

image

Ni ska inte slippa undan dagens outfit idag, då jag var på fotohumör. Bäst att passa på, även om det som dominerar bilden är min sjal. Vad gör man inte för att dölja dubbelhakan? *suckar* Säck över huvudet är nästa steg.

image

Så här vackert var det när jag åkte hem. Jag ska inte med ett ord nämna att jag egentligen hade tänkt fotografera det superskrov jag i ett anfall av svår grillabstinens köpte på grillen vid busstationen, för att äta i bilen på en parkering längs vägen hem. Nej, ni får inte alls höra berättas om det! (But it was goooood.) Jag hann nämligen äta upp det innan jag fått fram kameran…

[tags]hundutställning, dagens outfit, superskrov[/tags]

4 kommentarer på “Hundutställning”

  1. Klart att man måste välja sina foton noga innan man lägger ut dem i sin blogg.

    På FB är det ännu viktigare – det går ut på att visa upp den perfekta fasaden…

    1. Och inte att förglömma att bilderna ska vara perfekta, i både skärpa och färg! Det är ett riktigt petgöra att tillfredsställa världen omkring oss. 😉

      Jag är sparsam med inlägg på FB, då mitt liv är så perfekt att det sticker andra i ögonen om jag delar med mig av för mycket. :mrgreen:

Kommentarer är stängda.