Allmänt, Foto

Drömmar

Jag har drömt konstiga drömmar inatt – verkligen konstiga! 🙄

Först drömde jag att vi (jag, A och ”alla andra”) (som jag inte minns vilka det var) var jagade av björnar. Stora, farliga brunbjörnar, som klättrade efter oss när vi försökte fly via byggnadsställningar efter husväggarna (!).

Speciellt nervpirrande blev det när jag klättrade upp på ett ställe, och upptäckte att den ställningen inte var förankrad upptill, utan hotade att rasa om jag klättrade ända upp. Förstå spänningen när jag skulle försöka klättra ner en bit, innan björnen hann upp till den nivån! 😯

image
En som drömmer lugnare drömmar, även om det rycker i tassarna ibland.

Efter att jag vaknat och haft toa- och vattenpaus (var alldeles torr i halsen av allt klättrande, vetja!) somnade jag om, och drömde en annan historia.

Jag skulle ordna fest, en stor fest, utan att veta hur många som tänkte komma (ingen anmälan, alltså). Allt skulle vara hemma hos mig, men det såg inte ut som något hus jag någonsin varit i, och jag bodde på ett helt annat ställe, där jag aldrig bott IRL. 😕

Folk strömmade till, och även om det var många jag inte kände, var alla välkomna ändå. Jag hade beställt smörgåstårtor, och tänka sig: de räckte åt alla! Ett rum var fyllt av inslagna presenter 😆 men tyvärr vaknade jag innan jag hann öppna dem. 🙁

Jag kommer sällan ihåg vad jag drömmer, så att jag nu tydligt kommer ihåg två drömmar från samma natt är väldigt ovanligt.

[tags]drömmar, björnar, byggnadsställningar, fest, smörgåstårtor, presenter[/tags]

2 kommentarer på “Drömmar”

  1. Hm – det kanske var något i luften i natt. Jag hade också väldigt konstiga drömmar som jag kom ihåg. Jag är också en sådan som sällan kommer ihåg drömmar, men i morse var de väldigt klara. Dock har jag helt tappat bort dem nu.

    1. Jag skrev stödord direkt från mobilen i morse, medan drömmarna var klara. Annars hade jag också glömt dem.

Kommentarer är stängda.