Allmänt, Foto

Flower power

image

image

Idag har jag varit till L och hämtat mina nya glasögon. Jag försökte fånga dem på bild* men så här ser de i alla fall ut: röda med blommor på skalmarna. Väldigt tjusiga, om jag får säga det själv! 😉

Jag har börjat vänja in mig med dem här hemma, då jag inte ville göra det direkt på plats i L. Det kan vara brytningsfelet som gör det, men jag missar lätt höjdskillnader när jag byter glasögon. Jag ser gropar och trappor, men snavar ändå. Det tar ett tag att vänja sig.

En kul grej: jag meddelade B att jag skulle till stan. Hon meddelade tillbaka att A redan var på väg!?! Jag ringde honom, och då hade han hunnit så långt att det inte var läge att vända (för samåkning). Så det kan gå! Vi sammanstrålade allihop – B och J, A och jag –  när det var lunchdags, för att äta på Harrys.

De andra tog någon pasta, men jag tog ribs – och gudars så mört och gott! Köttet föll loss från benen så fort jag petade på det! Det var stor portion, jag höll mig mätt resten av dagen.

[tags]glasögon, Harrys[/tags]

*) Ni får två bilder idag, då jag inte kunde bedöma vilken man ser blommorna bäst på.