Allmänt, Foto

Mera skor

image

Det här är sista paret skor jag beställt online, jag lovar! För den här gången. alltså… 😉 (Det var dessa som var för stora, så jag fick skicka tillbaka och byta till mindre! *fortfarande i chock*) Nu väntar jag bara på att det ska bli barmark så jag kan börja använda dem, annat än inomhus här hemma – för de är grymt halkiga! För er som undrar – och för er som inte gör det – så har jag hittat dem på Ellos.

Jag har varit till farsan efter jobbet. Snuset behövdes fyllas på, förstås, och han gillar att få besök. Visserligen hade jag inte mycket nytt att berätta, men satt där en stund ändå. Sedan åkte jag och handlade, som jag brukar på måndagar. Handelslistan var redan skriven och matsedel gjord, så nu vet jag vad jag ska äta hela veckan. Planen är att även få någon matburk över till lunch och/eller frysen. Därför har jag stekt revbensspjäll (på låg värme i ugnen) hela kvällen. 😉

A kom förbi och undrade vad som luktade så gott, så jag kanske får matgäst imorgon… Han har damsällskap ett par dagar, en liten rödtott som inte går så bra ihop med mina katter, så jag får väl se om han dyker upp.

På tal om katterna; madamen är rakad men vägrar vara med på bild. Jag har ”före” och ”under” men ingen ”efter”, så ni får vänta på bilder ännu några dagar. Hon har varit lite sur på mig sedan vetbesöket, men i morse blev vi kompisar igen ( = jag fick klia henne under magen). Någon dag kanske jag får fota henne också; jag tar det lugnt med henne ett tag.

När jag var till L i lördags, köpte jag en FURminator för att prova i madamens päls – den hon har kvar, alltså. Hos vet friseras hon ju inte speciellt snyggt, utan de rakar bara där det är tovor. Mycket päls är kvar, och vårens hårfällning närmar sig (eller är rättare sagt i full gång). FURminatorn kanske minskar antalet hårbollar hon spyr upp på mattorna?

[tags]Ellos, ballerinor, handelslista, matsedel, finnspets, rakad katt, FURminator[/tags]