Dagens outfit, Foto

Ooops!

image

Tack och lov för att jag tog en sjal runt halsen i morse! Jag hade totalt glömt att den här toppen var SÅ urringad… 😯

Inte så att den visar något barnförbjudet, snarare visar den hur lite som finns på min insjunkna bröstkorg. Det blir till att åka hem på lunchen och äta min glömda matlåda, samt sätta ett linne under toppen. Jag kanske t o m tar en kofta över också, då det var kallare idag än jag räknat med. Inte riktigt rätt dag att börja med kortärmat, alltså, fast det är maj.

image

UPDATE
Åtgärdat!
[tags]dagens outfit, urringat, kortärmat[/tags]

4 kommentarer på “Ooops!”

  1. Jag har extra klädombyten på jobbet. Ifall jag skulle råka ut för samma fadäs som du. Man boobs kan vara väldigt provocerande.

        1. Lindex har bra modeller för oss ”storvuxna”. :mrgreen:
          De duger till vardags.

Kommentarer är stängda.