Allmänt, Foto

Nämen

image

Nu satte det igång att snöa också! 🙁 Dagen var pest redan tidigare, då jag vaknat i tron att det var fredag. Det blir ingen bra dag idag, känner jag…

Jag satte mig igår kväll och gick igenom alla mina försäkringar. Det var en hel del att gå igenom och pricka av mot kontoutdraget (som jag skrivit ut på jobbet, har ingen skrivare hemma), då alla mina försäkringar betalas via autogiro. Det tog hela kvällen innan jag var klar.

Det står ju alltså inte t ex ”bilförsäkring” på kontoutdraget, utan ”försäkringsbolagets namn”, eller – i ett par fall – ”moderbolagets namn”, då en del försäkringar var tecknade hos bolag som i själva verket är underbolag till ett större. Nu har jag rett ut det mesta, ringt några samtal och väntar själv på att bli uppringd.

Dessutom såg jag Inför ESC, som är hur kul som helst! 😆 Jag missar alltid det programmet när det går på TV, så det är tur det går att se online i efterhand.

[tags]snö, försäkringar, inför ESC[/tags]