Allmänt, Foto

Månen

image

Efter en uppfriskande tupplur (på ett par tre timmar…) var jag ut på bron och rökte. Kollade på månen för att se om den var full (inte än, om en dag eller två), då det slog mig: den var på väg ner!?! Se hur den hänger på kanten av berget! 😯 Jag hann precis fota den innan den försvann.

image

När jag istället tittade åt andra hållet, såg jag gryningsljuset. Solen var på väg upp bakom husen, även om klockan var mitt-i-natten (ca 02:00). Det märks tydligt att vi går mot ljusare tider. Snart har vi helt ljust både dag och natt. Nu är det fortfarande mörkt en stund mitt i natten, men himlen blir inte svart (som under vintern), bara mörkblå.

Snön ligger fortfarande kvar, även om det tinat mycket under den senaste veckan. Enligt väderprofeterna på SMHI kommer det att bli snöstorm under helgen 🙄 så jag ska köra in bilen ikväll. Den har annars fått börja stå ute. Egentligen borde jag tvätta den först, men jag ids nog inte börja med det ikväll.

[tags]månen, solen, snö, tvätta bilen[/tags]