Allmänt, Foto, Katter

Solkatt

image

Idag har jag hängt lite tvätt utomhus igen – och det har inte regnat!?! Däremot har det bara varit små stunder av sol, men desto mer grått och blåsigt. Men då torkade tvätten fort, och luften var/är varm, så det gör inget att solen inte var framme.

Madamen har en egen hörna på altanen, under syrenen, där hon får ligga ifred för andra katter i familjen (ingen nämnd, men froppisen känner sig utpekad 😉 ). Själv har jag suttit mycket på bron och rullat tummarna. Först åt ena hållet, sedan åt andra. Ja, lite mer har jag väl gjort, men det blev långa stunder av slappande mellan varven.

Jag har tvättat – och tumlat – kuddarna från soffan och satt rena överdrag på dem. De sunkiga yllefiltarna är nästa tvättobjekt, då mina nya gröna fleecefiltar hamnat i sofforna istället. Återstår bara att få filtarna inpyrda med katthår, men det tar nog inte allt för många dagar…

[tags]sommar, semester, kuddar, filtar, katthår[/tags]