Allmänt, Foto

Torkväder

image

Premiär för utomhustorkning av tvätten idag. Inte för att vi inte haft torkväder, det har varit några riktigt fina dagar emellanåt, men jag har inte lyckats kombinera mina tvättider med det vackra vädret. Självklart är det bara soligt, och ingen blåst, men tvätten blir nog torr till slut. Jag ska inte klaga.

Idag har det varit en sådan dag att jag suttit på min ljugarbänk och sett tvätten torka. Jo, det är sant – jag lyssnade på min ljudbok och måste ju fästa blicken på något. Boken är rätt bra, även om jag – troligtvis – listade ut ”hur det förhöll sig” redan från början. Nu återstår bara att lyssna till slutet för att se om jag hade rätt. Det kan ju vara listigt utlagda ledtrådar som leder mig åt helt fel håll… 😉

Jag var väldigt ressugen i morse, så det var på håret att jag åkte en sväng östöver, mot det stora blå varuhuset vid gränsen till vårt östra grannland. Tack och lov besinnade jag mig, då jag kommer att behöva shoppa en del rörkrökartjänster. Jag har inte ringt än, men nu ska jag slå till. En fredagseftermiddag, visst är det en bra dag att rensa avlopp? De kommer att älska mig… :mrgreen:

UPDATE
Ingen rörkrökare förrän ”nästa vecka”. Ja, ja. Tur det inte är helt stock. Jag fortsätter med tvätten och håller tummarna att de hör av sig i början av veckan.

[tags]torka tvätt, Offerrit, Johannes Källström, rörkrökare[/tags]

4 kommentarer på “Torkväder”

 1. Ha, ha, trodde du att dom skulle komma på en fredag? Optimist 🙂
  Angående tvätten så har vi inte ens tagit fram vår torkställning i år. Den får vila. Jag kan sätta mig framför torktumlaren och glo istället men det är inte så kul för det är inget glas i luckan 😛

  1. Jag är den sista optimisten! 😆

   Den tvätt jag inte hänger inomhus, kör jag i torktumlaren. Det är ett fåtal dagar jag hänger tvätt ute.

 2. Här har vi hängt tvätt ute länge. Försökt passa på mellan skurarna. Det luktar så gott när man torkar det ute tycker jag. Framförallt lakan.

  1. Jag har mycket lakan, så jag sparar ihop och tvättar upp stora drivor av lakan under sommaren, bara för att få hänga ute. Soltorkade lakan luktar så gott!

   Just nu tvättar jag ”övrigt”: gardiner, juldukar, vinterjackor, etc. Det kan gott hänga inne.

Kommentarer är stängda.