Allmänt, Foto

Härligt

image

Det är ganska skönt att semester, trots allt jag hittat på att göra. Min fikahörna är uppvärmd redan från morgonen, då solen kommit fram. Det är inte så varmt idag, annat än i solen, och luften är inte längre kvav.

I sovrummet ser man numera golvet. Jag ska släpa upp dammsugaren och rasta den en stund, innan jag börjar plocka alla böcker som står i hyllorna (jag har än så länge bara tagit hand om dem som låg på golvet).

image

Väldigt ofta, denna blåsiga dag, sitter jag på bron och ser tvätten torka. En sysselsättning så god som någon! Lyssnar under tiden på min bok, pratar lite med folk som passerar efter gatan, bläddrar reklambladen som kom idag, kliar katt.

(Vem kan ha satt ett kletigt fingeravtryck på linsen till min mobilkamera, så jag får dimmiga bilder? Vem??? 😉 )

UPDATE
Jaaa!!! Rörkrökaren är på ingång!
Jaaa!!! Jag fick in den torra tvätten innan nästa regnskur!

[tags]sommar, sol, semester, fikahörna, torka tvätt[/tags]