Allmänt, Foto

Utomlands

image

Efter en oväntat tidig morgon* åkte jag iväg till K för att plocka på syrran och hennes två döttrar. Vi skulle shoppa i det lilla landet i öst (och på IKEA, förstås)! Dagens dress code visade sig vara ”think pink” för vi hade mer eller mindre rosa kläder allihop. 😆

Många timmar och affärer senare kom jag hem, nöjd och belåten. Jag hade faktiskt fått tag i det mesta jag hade på min shoppinglista – och lite till! På väg hemåt dumpade jag bara medresenärerna medan jag tog en rök, för jag hade mejerivaror i bilen, så jag behövde komma hem till kylen snabbt som ögat.

Som av en händelse *harkel* följde ett gäng nya handdukar med mig hem från IKEA. Alltså, det är något med mig och IKEA:s handdukar. Jag kan inte låta bli dem! 😯 När jag går förbi handdukshyllan ramlar det alltid ner minst en omgång nya handdukar i vagnen. Andra köper servetter och värmeljus, jag köper handdukar…

Annars höll jag mig noggrannt inom ramarna. Följde mina shoppinglistor** och försökte att inte blomma ut allt för mycket bland sådant-jag-inte-visste-att-jag-behövde-innan-jag-såg-det. Att det sedan står skrivet en massa saker med osynligt bläck mellan raderna på mina shoppinglistor, är en helt annan femma. 😉

[tags]shopping, Finland, IKEA, shoppinglistor[/tags]

*) Vaknade – långt före väckaren ringde – av den underbara doften av diarre i kattlåda, kombinerat med ljudet av en katt som höll på gräva sig till Kina (i nämnda kattlåda)… Det är rart med djur.

**) Jag har alltid minst två shoppinglistor på gång. Den ena för IKEA, den andra för ”andra affärer”. Ibland sorterar jag den andra listan och splittar upp den efter vilka affärer jag kan tänkas hitta sakerna på – det beror på.