Allmänt, YouTube

Gamla favoriter

Jag vägrade fara på Kalaset i år, även om ett par tre gamla favoriter uppträdde där. 😉 Ibland gör sig gamla favoriter bäst som minnen, som de var förr.

Det hindrar mig förstås inte från att komma ihåg en av mina absoluta favoritlåtar från ”den tiden det begav sig”. (Observera att det INTE är BT som pratar i början… :mrgreen: )

I fredags var jag bjuden på midsommarfest – bättre sent än aldrig! God mat och gott sällskap, även om det drog ut på tiden. Jag var inte hemma förrän halv 3 på morgonen, men vi hade kul!

Då sista semesterveckan närmar sig, måste bör jag göra storrensningen jag tänkt göra under semestern. Än så länge har jag tid att köra allt skräp till soptippen/återvinningen – och det lär bli flera resor… Sovrummet är inte klart än, men det beror mest på att jag inte vill (men ska) slänga bort böckerna. Även om jag har läst dem och inte vill ha kvar dem, så kanske de skulle falla någon annan i smaken? Denna tvekan gör mig totalt handlingsförlamad – jag skulle behöva en stor dos av PMS just nu, för jäklar vad jag rensar och slänger saker vid de tillfällena…! 😉

[tags]Luleåkalaset, Bonnie Tyler, If you were a woman and I was a man, 10 CC, Sweet, midsommarfest, slänga böcker[/tags]