Allmänt, YouTube

Ny dag, nya äventyr

OK, där ljög jag lite grann. Det äventyrligaste jag kommer att ägna mig åt idag är att rensa bokhyllan, men oj vilka äventyr en del böcker bjudit på under årens lopp. 😉

Solen skiner just nu från en lätt molnig himmel, men vädret verkar bli bra. Det är inte överdrivet varmt, faktiskt ganska kallt i skuggan. Lite blåsigt men inget regn. Inatt – när jag var vaken och såg TV efter en rejäl powernap – störtregnade det vid 1-tiden, faktiskt så pass mycket att jag tog ur myggfönstren. Ja, inte det i sovrummet (det sitter i tills frosten kommer) men de andra.

Jag har ringt vårdcentralen, för att de ska ringa upp mig, så jag kan förnya ett par recept som tagit slut. Hoppas det går att göra utan att jag ska behöva boka ett läkarbesök också. En gång blev jag kallad till provtagning, men efter något/några rör med blod var de nöjda. Lite suspekt: jag förnyade receptet på blodtrycksmedicin, men blodtrycket mättes inte? 🙄

Dagens middag blir revbensspjäll, varsamt tillagade i ugnen. A ringde precis och frågade om jag hade någon lunch 😉 men jag bjöd in honom på middag istället. När jag handlade igår, hade jag faktiskt bjudmiddag i tankarna. Det är så trist att äta ensam, så nu under semestern lagar jag knappt någon mat. Någon smörgås då och då, och en jäkla massa kaffe, håller mig igång. Det blir lite bättre ordning med maten när jag börjar jobba igen och tiderna blir mer regelbundna. Förhoppningsvis.

Och så stoppar jag in en random video här, bara för att den är så söt. 😉

[tags]böcker, förnya recept, revbensspjäll, Budweiser, Clydesdalehästar[/tags]

2 kommentarer på “Ny dag, nya äventyr”

  1. Den där videon är så underbar att jag alltid blir tårögd när jag ser den… man skall följa sina drömmar!

    Kram från Pladder aka sr. Carina.

    PS. Finns du på FB? I så fall, om du vill bli vän med mig heter jag Carina Carlström. DS.

    1. Ja, visst är den härlig! Jag får också ”skräp i ögat” när jag ser den. 😉

Kommentarer är stängda.