Allmänt, Foto

Oj, det regnar visst?

Polly rocks

Det är väl ingen som på allvar trodde på den avsockring jag nämnde tidigare? (Annat än jag, då.) Idag drev suget mig raka spåret till godishyllan – men oj vad det var gott! 😉

Egentligen var jag ute efter en ny smakkombination av Polly men den fanns inte i min vanliga matvarubutik. Än så länge, är bäst att säga. Den dyker säkert upp – eller kanske den var slut för tillfället? Det är ju fler än jag som gillar Polly. Jag hade bråttom så jag tog mig inte tid att utforska saken närmare.

Innan dess hade jag hunnit hoppa förbi kön vid stämpeluret (vilket jag oftast gör), fara till banken, samt hem och äta/ lyssna på bok/ klia katt. Allt samtidigt. Katthår i maten är bara nyttigt; fibrer, ni vet. (Och äter man för många så är det bara att kräkas upp dem på närmsta matta – fråga katterna hur man gör!)

[tags]Polly, Journal 64, Jussi Adler-Olsen[/tags]

2 kommentarer på “Oj, det regnar visst?”

  1. Ska jag vara riktigt ärlig så hade jag mina funderingar när du sa att du skulle ha sockerstopp. Jag är av den gamla skolan och tror fortfarande inte på att man ska helt lägga av med saker och ting som man verkligen gillar, men att man ska lära sig att äta det i lagom omfattning. Vilket är svårt nog.För mig i alla fall.

    1. Det stupar på det där med ”lagom omfattning”. Med socker är det ALLT eller inget som gäller, för mig. Nåja, jag får ta nya tag senare, nån gång när jag är laddad för ett sockerstopp.

Kommentarer är stängda.