Allmänt

Angående vädret

image

Igår kom jag på hur vädret i år ska beskrivas: det har varit kortare och längre uppehåll i regnandet sedan någon gång i maj… *sant*

Det har tamejtusan varit högvatten (olika nivåer) hela våren, sommaren och hösten. Jag har en speciell strand jag brukar kolla vattennivån på, och där har inte mycket sand visat sig i år.

Här är höstmarknad under lördag-söndag. Den är mycket mindre än sommarmarknaden, både vad gäller antalet knallar och antalet besökare, men jag ska nog gå en sväng i alla fall. Alltid något brukar jag hitta att köpa med mig hem; om inget annat, så munkar (eller annat ätbart)…

Jag väntar herrbesök :mrgreen: under lördagen. Däremot vet jag inte alls om någon av juniorerna kommer att visa sig hos mig under helgen. Den som lever får se.

[tags]regn, högvatten, höstmarknad[/tags]