Allmänt, Foto

Inga löv

Lövfritt

Nu finns det inga löv kvar i björkarna runt gården. Tyvärr gör det oavbrutna regnandet att löven klistras mot marken under träden, men jag hoppas på torrare och blåsigare väder. *he he*

Marknadshelgen gick väldigt obemärkt förbi. Jag var inte alls och kollade på de få marknadsstånd som ställts upp, då jag hade besök hela lördagen och helt enkelt inte iddes gå på söndagen. Dessutom hade jag fått insiderrapporter (av de som besökt marknaden) att det inte fanns några munkar och enda godiset var remmar. Då fick marknaden vara för min del.

Så snopen jag blev! Jag hade tänkt försöka lista ut vem som blev min tjugotusende besökare* för att skicka ett grattis – och så blev det jag själv!?! Ja, ja – shit happens. Även om min blogg är så obemärkt, får jag ändå ibland förslag från firmor/företagare som vill att jag ska göra reklam för deras produkter/tjänster. Jag skickar ett artigt ”glöm det”-svar, och får faktiskt artiga ”OK då vet jag”-svar tillbaka – utan att bli spammad av dem senare.**

Däremot gör jag gärna reklam för de företag jag gillar och använder mig av, men det gör jag bara för att jag själv vill. Jag är tyvärr inte alls sponsrad av något av de företagen.***

[tags]höstlöv, höstmarknad, besökare, reklam[/tags]

*) På den här räknaren, alltså. Jag har bytt räknare ett par gånger och den här gick inte att starta från annat än noll.

**) Detta gäller endast svenska firmor. Engelskspråkiga förslag kastar jag utan att läsa.

***) Hör ni det, IKEA och Ellos! Ge mig rejäla rabatter nu!

2 kommentarer på “Inga löv”

  1. Björkarna på gården är de enda som har gröna löv just nu, men frågan är hur länge. Har nu haft första minusgradiga natten den här sidan om midsommar.

    Jag är besökare 20038. Vilken dag som helt blir jag besökare 30000 här.

Kommentarer är stängda.