Allmänt, Foto

Gömma nyckeln?

Nyckelhjärta

Nu är det tomt på nyckelhjärtat. Inte så att jag leker ”gömma nyckeln” med mig själv, utan jag har lånat ut Speedy några dagar.

L och E råkade ut för bilhaveri – igen!!! – när E skulle på sin sykurs ikväll. Istället för att jag skjutsade hem dem, och lät dem bli strandsatta hemma i Byn utan bil, fick de låna min bil istället. Jag kan ju faktiskt gå till jobbet, även om jag oftast är lat och tar bilen.

Eftersom B och J haft ett liknande problem med sin bil (av samma märke som L och E:s) ringde jag och kollade vad det berott på (felet är lagat nu), så jag kunde lämna en lapp med stödord till E, ifall verkstaden kontaktar henne innan de börjar skruva.

En sådan tur att jag inte tvättat bilen, trots att juniorerna tjatat på mig om det! I regnet efter grusvägen till Byn hade det snabbt blivit ogjort arbete. Jag tänkte tvätta den innan jag tar den på service i slutet av nästa vecka, så det är ännu gott om tid.

Speedy hinner komma hem igen. Han får ha lite semester på landet först. 😉

[tags]bilar, köp aldrig en Skoda[/tags]