Allmänt, Foto

En till

Kaffe

Det ryms alltid en till kopp kaffe i mig, speciellt på förmiddagarna. Jag kommer helt enkelt inte igång utan denna livets dryck – ju starkare desto bättre.

Under den stundande helgen tänkte jag prova – och eventuellt returnera – en jacka jag beställt från Ellos. Den har kommit för länge sedan, men jag tänkte vänta in ännu en jacka jag beställt samtidigt (med senare leveransdatum) för att se vilken som passade bäst. Nu har jag fått ett brev att det dröjer ytterligare två veckor innan den andra jackan kommer, så jag måste prova den första nu, annars blir det för sent att skicka tillbaka den om den inte passar.

Det är ju inte så att jag är utan jacka, inte på något vis, men… Tja. Det kan vara bra att ha en extra. Eller två. Eller tre… OK då, jag var shoppingsugen! So sue me! 🙄

Annars ligger köket högt på priolistan med helgaktiviteter. Operation Rensning måste genomföras, då både bänkar och bord är belamrade med allt möjligt krafs som måste slängas/sorteras bort. Just nu har jag en liten ”matruta” där jag får ner en tallrik med tillhörande glas, annars är bordet fullt. Bänkarna och kökssoffan ska vi bara inte tala om. Där är så fullt att jag måste lagra en IKEA-påse på golvet för att den inte ryms på soffan! 😯

[tags]kaffe, postorder, jackor, rensning[/tags]

2 kommentarer på “En till”

  1. Kaffe och shopping… Alltså, vad ska vi ta oss till med dig och ditt destruktiva beteende?! 😯 Botemedel är kanske vika tvätt? 😎

Kommentarer är stängda.