Allmänt, Foto

Lördag

Altanen tömd

Det var verkligen dags att ta in utemöblerna idag. Grillsäsongen är för länge sedan över. Jag tömde faktiskt grillen innan jag ställde undan den! Det gör jag inte varje år… Jag hann bli klar innan regnet satte igång på allvar. Altanen gapar nu tom tills snön kommer och fyller den. Ljugarbänken har också fått komma in i källargaraget, liksom det lilla bordet som hör till.

Postorderretur

Jackan jag tidigare nämnt var – förstås – för lång och är nu packad för retur. Annars var den en kvalitetsjacka, med många fina detaljer som håller för slitage. Återstår bara att komma ihåg att ta med paketet nästa gång jag går till affären (som tjänstgör som post nu för tiden.) Nu väntar jag på nästa jacka, som jag vill minnas var lite kortare i modellen. Hoppas den passar bättre!

Middag på gång

Dagens middag blir den uppskjutna laxen med romsås, som jag planerat in redan igår. Tänkte göra ett mutförsök med sonen: han byter till vinterdäck på Speedy medan jag lagar middag åt honom (och mig). Frågan är om jag ska försöka hinna tvätta bilen innan han kommer eller om jag ska skjuta upp biltvätten tills han är klar. (Jag vet förstås inte OM han alls kommer, han kan lika gärna ana ugglor i mossen och stanna hemma. Mat måste jag ju laga i vilket fall som helst.)

Jag har dessutom laddat och kört en diskmaskin samt handdiskat grytor, sett en massa TV, fyllt på sandburken bredvid ytterdörren (den burken behövs om det fryser på någon natt, bron blir snorhal av frosthalka), provat fler beställda kläder än jackan (men de kläderna visste jag skulle passa – trikååååh 😉 ), druckit fler koppar kaffe än vad som är nyttigt för mig, lyssnat färdigt på min bok, och nu ska jag se ännu mer TV.

UPDATE
Mutorna räckte till ett däckbyte! Nu är bara biltvätten kvar, men den sköter jag själv.

[tags]utemöbler, altan, grill, ljugarbänk, postorder, jacka, retur, lax, romsås, vinterdäck[/tags]

2 kommentarer på “Lördag”

  1. Så fel! Inte kan du flytta tillbaka utemöblerna redan! Sommartiden är inte slut förrän 28 oktober! Först då blir det normaltid igen.

Kommentarer är stängda.