Allmänt, Foto

Biltvätt

Före

Då min bil varit på egna äventyr (utan mig) har den körts efter grusvägar. Det syntes… Nå, den var skitig redan när jag lånade ut den, så jag kavlade upp ärmarna och tog itu med tvätten.

Efter

Nu är han ren och fin igen, min darling Speedy, och jag kan börja köra in honom i garaget utan risk att jackan blir skitig när jag ska klämma mig mellan bil och garagevägg. Just nu står han ute, då vi snart ska iväg på 88-årskalas, men sedan blir det stallet garaget för honom.

För övrigt önskar jag att det fanns en sådan där automatisk biltvätt här, för annars – när bilen är så lerig – får jag söka fram de lumpnaste och sktigaste kläder jag har när jag ska i tvätthallen. För att nå mitten av biltaket måste jag klättra efter hela sidan av bilen. Sedan kan jag vara med i vilken Miss Wet T-shirt-tävling som helst…! 😉

(För den som undrar: jag tvättade inte fram andra fälgar, utan första bilden är från igår – innan däckbytet.)

[tags]biltvätt[/tags]