Allmänt, Foto

Stilla och vackert

Snö

Snön frös på under natten och ligger nu kvar – i morse, i alla fall. Den kanske smälter bort under dagen, vad vet jag? Lite halt här och var, men jag har varken krockat eller ramlat än så länge. 😉

Fönster

Solljuset (SOL SOL SOL) faller in genom trappfönstret och ger en nästan sakral stämning till trapphuset på jobbet. Tyvärr har jag inget direkt solljus in i rummet, men man får vara glad för det lilla. Att solen visar sig är snudd på overkligt, för det var länge sedan jag såg den.

Nu vet jag varför det kallas ”medelålder” – man är klämd mellan generationerna. När man slutat gå på ungarnas utvecklingssamtal får man istället börja gå på föräldrarnas… Jo, det är sant: jag ska på farsans utvecklingssamtal idag! 😆

[tags]pladder[/tags]

2 kommentarer på “Stilla och vackert”

  1. Är det du som signerar hans IUP (Individuell Utvecklings Plan) ???
    Slipper man aldrig ifrån allt sånt!?
    Ska genast börja fila på min egen IAK – Individuell Avvecklings Plan.

Kommentarer är stängda.