Allmänt, Foto

Dagens

Lite festligare

Idag piffade jag till mig lite grann, p g a bjudmiddag (med facket) efter jobbet. Jag gillar verkligen det här halsbandet, men minns inte vilka örhängen som hör till… Nå, ingen annan än jag bryr sig, så det gick bra ändå. (Maten var supergod buffé!)

Innan jag kunde ge mig av efter dagens jobb försökte jag städa upp en aning på skrivbordet. De mest akuta grejerna har blivit gjorda under veckan, men jag har bara samlat dem i en hög – hade inte tid att sortera. Nu är allt i sina respektive pärmar, ifall någon behöver hitta något när jag är ledig imorgon.

Imorgon ska jag mot kusten, till L, för att serva bilen och shoppa. 😉 Därför sitter jag ikväll med min lilla anteckningsbok och skriver upp sådant jag tänkt kolla på när jag far till staden. Skor är ett måste, då mina joggingskor – som jag använder varje dag, oavsett väder – är en sommarmodell, med mycket nät som ventilerar. Problemet är att de ventilerar in vatten, nu när det är blött och slaskigt. 🙄

[tags]middag, sortering, service, shopping[/tags]