Allmänt, Foto

Shit happens

Lugn morgon

Jag var på service med bilen igår, helt enligt planerna. Det största felet de hittade var ett som jag orsakat helt och hållet själv och trodde jag kunde sticka huvudet i sanden för att komma förbi… Det fungerar tydligen inte så, utan rost har uppstått, så jag åker på att byta ut vissa delar. Annars var bilen i gott skick – det är ju en Mazda! 😉

Shoppingen blev en aning rumphuggen, då jag inte hade tid att kolla på några skor eller springa i andra affärer än Clas Ohlson. Sedan blev det kinalunch och så åkte jag hem. Planen var nämligen att komma hem medan det ännu var ljust ute. Tyvärr drog bilservicen ut på tiden, så jag kapade bort en massa shopping p g a tidsbrist.

Mina nya vinterdäck försvinner i fjärran medan jag funderar på hur mycket det kan tänkas kosta att fixa till bilen… En IKEA-resa har jag ändå tänkt mig, men den kommer nog inte att kombineras med däckfirman. Vi får väl se. I och för sig kan jag åka två gånger till H, det är inte helt omöjligt… 😉

Problemet är att köpa skor. Vi har ingen skoaffär på orten längre, då den lades ner för ett par år sedan (p g a flytt). Eftersom jag ändå använder joggingskor året om kan jag köpa sådana på vår järnhandel (!?!) då Järnia tydligen samarbetar med Sportia (eller annan sportkedja) – åtminstone här. Problemet är att jag vill ha ett par Kuomaskor, då de har ett fantastiskt vintergrepp (de är alltså o-hala), och det märket finns inte här. Nå, i brist på bröd får man äta limpa – jag får gå och kolla vad som finns. Kanske har även andra märken ohalkiga skor?

[tags]bilservice, shopping, skor[/tags]

2 kommentarer på “Shit happens”

  1. Jag har haft mina finska skor ett par år o de är perfekta! Man fryser så gott som aldrig! 🙂

    1. Jag gillar mest att de inte är hala, då jag inte vill göra några supervurpor igen.

Kommentarer är stängda.