Allmänt, Foto

Söndagsshopping

Konst-igt

Eftersom klockan ställdes om till vintertid/normaltid inatt, är tiden i min hjärna helt fel. Efter moget övervägande, till viss del övertygad av mobilklockan, har jag först ikväll ställt tillbaka klockorna en timme. Det känns som att jag kommer att bli överraskad när väckaren ringer imorgon; jag har ju lördag idag… Det känns som lördag, även om jag vet det är söndag.

Nåväl, jag raggade upp syrran och vi åkte på shoppingresa österut. Styrda av penningsförstörariver köpte vi skor, godis och diverse annat. Tyvärr blev det ingen handväska för mig den här gången, då jag inte hittade någon som uppfyllde alla krav jag hade. Jag är inte utan väska, så jag kan avvakta ett tag, tills jag hittar den väska som känns rätt i precis det ögonblicket. Jag känner igen den när jag ser den…! 😉

Vilken fruktansvärd dimma som dök upp, precis innan vi var framme vid gränsen! Strax innan H såg vi knappt vart vi var. Jag fick räkna rondeller för att veta var vi befann oss. Rondellerna ligger tätt efter varandra längs E4:an, och tredje rondellen leder till bl a IKEA. Tro mig, det har jag koll på! Vi skulle längre bort än så, men syrran hade koll på att vi – på andra sidan gränsen – först skulle passera en bro och sedan svänga vänster vid andra trafikljuset.

När vi for hem låg dimman tät nästan hela vägen till K, där jag tog kaffepaus i samband med att jag dumpade syrran. Eftersom klockan är tillbakaställd, blev det tidig skymning också, men jag tog mig hem även om det inte gick så fort. Lite av en utmaning; ovan vid hösthalka, mörker och dimma. Jag sätter en ära i att ligga främst i alla bilköer! 🙂 Nä, allvarligt, jag svänger ibland in på någon parkering och släpper förbi dem som ligger och hetsar tätt bakom mig. När jag (efter några utflykter) vant mig vid mörker och väglag kör jag fortare igen, så det jämnar väl ut sig på det stora hela.

[tags]vintertid, shopping, handväska, dimma, mörkerkörning[/tags]

2 kommentarer på “Söndagsshopping”

 1. Här hittar jag fortfarande klockor som inte är ändrade. Trodde inte vi hade så många klockor.
  Här är en till som har problem att hitta rätt väska. När jag hittar den får den dessutom vara dyr för då använder jag den tills den går sönder i princip. Har nyligen köpt en från en tjej i USA som faktiskt syr dem till en. Så man kan beställa lite extrafickor om man vill ha det.

  1. Jag är mer av typen ”byter väska efter humör”, men använder den utvalda väskan ett bra tag innan jag byter.

   Problemet den här gången var att jag glömde ta med min anteckningsbok för att se om den gick ner i väskorna jag var intresserad av. Hellre än att jag köper en väska som är aaaningen för liten (igen…), så låter jag bli.

   Men mina syskonbarnbarn kommer att få fina (utrensade) väskor i present, vilken dag som helst! 😉

Kommentarer är stängda.