Allmänt, Foto

Spridda tankar

Almanackor

En på bredden, den andra på längden.

Som av en händelse är cheferna borta resten av veckan. Vi lutar oss tillbaka och tar det lugnt… Eller kanske inte – det finns alltid saker att göra – men det är ovanligt tyst och stilla i korridorerna idag. Verkligen. *lyssnar*

Jag tror jag har bestämt mig angående almanackan, vilken av handväskmodellerna* jag ska använda under nästa år, men ska fundera ännu någon dag. Fröken Svårtattbestämmasig har slagit till igen. 🙄 Den ena är snyggare utanpå, men har fel modell invändigt – den andra är inte lika snygg, men är av rätt modell inuti. I o f s går det ju att själv piffa till den fulare utanpå…

Angående handväskor, så känner jag att jag verkligen behöver köpa en ny handväska. Helst idag. Jag har ju bara …försöker se dem framför mig… ungefär tio stycken. Alldeles för få, speciellt med tanke på att en eller två eller tre snart ska få nya ägare.** Om jag bara kunde bestämma mig för vilken storlek (till att börja med) jag vill ha på den nya väskan. Ibland vill jag ha en stooor, ibland vill jag ha en mellanstor. Inga mer små väskor för mig, de funkar inte: jag har för mycket jag måste packa i dem även om jag bara tar det absolut nödvändigaste.

Efter att ha slappat framför TV:n ett par tre timmar igår, var jag fullständigt lemlästad när jag steg upp från soffan. Det värkte i muskler jag inte ens visste att jag hade, men jag var förberedd på att det skulle hända (efter supervurpan i går morse). Mina knän kändes som fotbollar och jag kunde knappt ta mig uppför trappan till sovrummet. I morse skuttade jag ur sängen, nästan som om inget hade hänt!?! OK, jag haltar lite men det är inget allvarligt.

[tags]ledig, almanacka, handväska, muskelvärk[/tags]

*) Här menar jag inte själva handväskan, utan att mina två nya almanackor är i en storlek som passar att ha i handväskan. Inte bara i en stor handväska, utan även i en liten mindre. Jag vill inte dra runt med en stor väska jämt och ständigt. Ombyte förnöjer! 😉

**) Japp, några knappt använda handväskor ska bli julklappar/presenter till små damer som brukar gilla att leka med handväskor. (Själv är jag en stor dam som gillar att leka med handväskor…) Sådana väskor som andra benämner ”felköp”.

2 kommentarer på “Spridda tankar”

Kommentarer är stängda.