Allmänt, Foto

Matburk

Matburk

Den kanske inte ser så läcker ut, men grytan jag (och A) gjorde igår var faktiskt jättegod!

Jag har smällt i mig två burkar av den idag (lunch + middag) och har nu ingen låda till lunch imorgon. Nå, jag har inte långt till grillen under lunchen – och på kvällen ska vi äta ”jobbmiddag”. M fick en idé och skickade ut till alla att man fick anmäla sig om man var intresserad av gemensam middag en kväll, och 20 stycken nappade! Vi har betalt i förskott (hon måste ju ha pengar att köpa all maten för) och har sedan räknat ner dagarna… 😉

Ikväll blir det en tidig kväll för min del, tror jag. Jag är helt urblåst i skallen. Dels hade jag många krångliga och tidsödande ärenden på mitt eget bord, dels har jag hjälpt till på en annan avdelning som just idag bombarderades med de mest vitt skilda ärenden. *pustar ut* Nu är det soffan som gäller, med ett eventuellt fotbad lite senare. Om jag orkar. Om jag inte somnar ifrån det. Igen.

[tags]gryta, middag, fotbad[/tags]