Allmänt, Foto

Slask

Slask

Så slaskar snön bort igen… Blött och grisigt och halt, precis som det brukar vara.

Vi muntrade upp oss på jobbet igår (efter arbetstid) med att äta en alldeles utmärkt italiensk trerättersmiddag.* Smaskens! 🙂 Vi åt så vi var snudd på medvetslösa innan vi åkte hemåt på halkan, men det var det värt. Jag hade lite (men bara lite) dåligt samvete för att jag lämnade M med disken, men jag var inte den sista som åkte. Kanske någon annan stannade kvar och hjälpte henne röja undan, jag vet inte.

Vad jag däremot vet, är att det blev över en hel form med tiramisú som vi kan smälla i oss till fikat idag…!

[tags]slask, italiensk middag, tiramisú[/tags]

*) Jag hade tänkt ta åtminstone någon bild av mat eller dukning att förgylla tillvaron för mina läsare med, men glömde totalt bort det när jag väl var på plats.