Allmänt, Foto

Ring, ring

Telefoner

Jag har, sedan en tid, två telefoner på skrivbordet. Ja, inte bara jag, utan alla andra på jobbet har också det. Vi ska byta telefonväxel, och då byts alla telefoner också ut. Tydligen ska man kunna leka lite mer med knapparna på telefonerna sedan vi bytt. Inte för att någon kommer att göra det ändå (jag känner väl mina pappenheimare…) men möjligheten finns för var och en att lära sig utnyttja de möjligheter som ges.

Jag hade planerat att köra igång min splitt nya S3 under helgen, men tyvärr visade det sig att micro-SIM-kortet (eller vad det nu heter) som låg i lådan var för ett helt annat telefonbolag än det jag använder mig av (och som står angivet på fraktsedeln)?!? Jag har ringt kundtjänst idag, och de skickar mig ett nytt kort – för rätt bolag – men jag får det (p g a helgen) inte förrän på måndag. *djup suck* 🙄

Nåja, jag kan ju ta fram mobilen ändå, för att klämma & känna lite grann på den medan jag väntar på kortet. 😉 Eller surfa runt bland alla fjortisskal man kan välja mellan. Trots att mobilen är vinröd, så kanske jag måste köpa ett rosa och/eller glittrigt fodral att klä den i? :mrgreen:

Detta mellan alla tvättar jag ska ta hand om, för nu är det dags: tvättkorgen ska tömmas, tvättmasken ska få motion och jag ska få rena kläder! Förutsatt att jag inte får magsjukan, förstås. Min kontorsgranne är hemma och spyr idag, men vi andra har enats om att det måste vara graviditet, INTE magsjuka, för vi vill inte bli smittade… 😉 Vi träffade henne allihopa igår, så magsjukan slår väl till under helgen om den drabbar oss andra.

[tags]telefon, mobil[/tags]