Allmänt

Värk

Det måste vara förkylningen som nu går ur kroppen. Snorigheten och hostattackerna har nästan försvunnit, men jag har fått en fruktansvärd värk i höfterna, av alla ställen! 😯 Annars brukar förkylningar ge mig värk i nacke, axlar eller bröstkorg – d v s områden som påverkas av hostan – men jag hostar såvitt jag vet inte med höfterna. 😕

Värken har smugit sig på under dagen, sakta stegrats till ett inferno som gör att jag klarar att sitta, men inte stå, gå eller ligga ner. Lite feber (38,1) har jag också haft. Nu har jag visserligen lyckats sova ett par korta stunder, men mesta tiden i liggande läge går åt till att kämpa mot värken. Nå, nu ska jag inte gnälla mer om detta. Idag. :mrgreen:

Ni får gärna tycka liiite synd om mig. 😉 Jag har – på fullaste allvar – haft en helt för djävlig vecka, av olika orsaker, men nu ska jag försöka rycka upp mig och börja shoppa julklappar! Ikväll är det ”nattöppet” i affärerna men mina dåliga höfter gör att jag inte har en tanke på att gå ut. Jag ska beställa klapparna online, som jag brukar. Eventuellt, om jag mår väldigt mycket bättre imorgon, ska jag och A åka till L för att träffa (och hämta) B, och då hinner jag klämma och känna på lite grejer där också. Om jag orkar, alltså. Annars får A åka själv och hämta henne.

[tags]värk i höfterna, julklappar[/tags]