Allmänt, Foto

Tick tack

Klocka

Tiden rusar iväg. Det är bara två veckor till julafton, och jag har ännu inte beställt julklapparna jag så finurligt tänkt ut! 😯 På sätt och vis är det tur, för det blir några små ändringar i listan jag gjort, men ikväll måste jag sätta mig framför datorn och fylla varukorgen. En del paket ska packas om och skickas iväg också, så de hinner fram före jul.

Jag måste även handla mat, då jag dels behöver fylla på vissa saker inför julen, dels har ett ekande tomt kylskåp & skafferi. För att inte tala om att jag måste skotta gården. A skottade halva gården igår men det har kommit mer snö sedan dess – och den tråkiga halvan är kvar att skotta. En tvätt behöver hängas, diskmasken tömmas. Ja, ni ser. Det straffar sig att vara lat under helgen. 😉

Den här helgen har jag visserligen haft ont i höfterna, först i båda och sedan bara den vänstra, så jag har haft svårt att gå i bl a trappor och över trösklar. Lördag tänkte jag först skicka A att hämta B alldeles själv, men ändrade mig. Det kändes att jag satt i bil i flera timmar – till slut fick jag kramp i ena benet, så vi var tvungna att stanna på en parkering. Nå, nu är jag i bättre form. Ont krut förgås inte så lätt.  

Juniorerna och jag har varit hem till Byn på lördag kväll, för att hälsa på L och E. E:s bror T och hans M var också där, och de hade sett till att L fick ett rejält julbord! De hade handlat allt som behövdes och dukade upp en riktig festmåltid. Det var verkligen gulligt gjort av dem! 🙂

[tags]julklappar, handla mat, ont i höfterna, julbord[/tags]