Allmänt, Foto

Fruktstund

Apelsiner

Väl förberedd inför dagens fruktstund, har jag tagit med två apelsiner. Inköpta förra veckan, men ack så bortglömda hemma. 🙄 Jag inbillar mig att jag kommer ihåg att äta dem på jobbet, om de ligger så jag ser dem hela dagen. Idag eller någon annan dag. (Update, efter att fotot tagits: jag har redan ätit en av dem! Intresseklubben noterar väl?)

Ikväll måste jag laga till något av köttfärsen jag köpte häromdagen – om den inte börjat lukta, förstås. Det blir antingen köttfärslåda eller lasagne, har jag tänkt. Den här veckan har jag verkligen inga matrutiner alls. Måndag åt jag… Eehhh… Tja, någonting hittade jag väl att äta till middag, minns bara inte vad. Tisdag – igår – åt jag… Gröt? Jo, gröt & smörgås blev det! *skakar på huvudet* Denil cement, eller vad det heter. *suckar*

[tags]frukt, apelsiner, köttfärs, senil demens[/tags]