Allmänt, Foto

Julstämning

Vit jul

Så var det dags: jag önskar er alla en riktigt god jul, ifall vi inte ses mer här i bloggen innan/under julen! Uppdateringarna kan bli lidande, men å andra sidan har ni säkert ändå inte tid att läsa här, så det jämnar ut sig på det stora hela. 😉

Idag försöker jag städa. Det går inte så bra (hade ni väntat er något annat?) men jag har nu slängt ut mattorna och ska dra runt dammsugaren ett snabbt varv, samt eventuellt moppa bort de värsta fläckarna från köket. Sen är allt klart!

Julklappar är inslagna och sorterade efter vart de ska lämnas. Jag har lite sista-minuten-shopping att göra, samt att tanka bilen inför morgondagens julresa. Kylskåpet är proppfullt med mat, skinkan ligger och tinar på diskbänken – den ska ugnsstekas ikväll (skinkan, inte diskbänken).

A har varit förbi och bytt halvljuslampor på bilen. Den ena hade gått sönder, och man bör tydligen byta båda när man ändå håller på. Det var en inte helt lätt uppgift, speciellt inte på förarsidan, där det satt mycket annat krafs ivägen. Jag belönade honom med hemlagad lunch, som inte var julmat.

Och, ja: jag kom ihåg att tända det fjärde adventsljuset! 😉

[tags]julstämning, julstök, julklappar, julmat, byta billampor[/tags]

2 kommentarer på “Julstämning”

Kommentarer är stängda.