Allmänt, Foto

Min nya vän

Gåband

Jag tror han heter Bosse.
Hej Bosse! Vill du promenera med mig?

Så här ser min nya promenadkompis ut! Ett bättre beg gåband, att promenera på – framför TV:n. Nu kan inte vädret hindra mig längre! Här inne blir det aldrig halt. 😉

Madamen luktar förskräckt på det, då vi klampat in och ut vid leveransen. Det ska bli kul att se hur katterna reagerar när jag försöker gå på det. Jo, jag har provat när jag köpte det, men inser att jag behöver träna upp farten. Eller, rättare sagt, träna på att dämpa farten. Himmel, så snabbt det rullar när jag är ovan! 😯

Nu kommer det inte att bli någon träning inför Beach 2013 – snarare Beach 2031 – men lite mera kondition skulle inte skada. Jag har dessutom tänkt använda det till min rökavvänjing, som så småningom kommer att ske. Inte till nyår – nyårslöften tar slut redan innan trettondagen – utan lite längre fram, då jag känner för det. Planen är att ta fem minuter på gåbandet istället för fem minuter på bron… 🙄

Men, vi får se. Jag är inte där än. Beslutet måste få mogna fram. Jag börjar med att satsa på prommisarna, som har prio ett.

[tags]gåband, beach 2013, rökstopp[/tags]

4 kommentarer på “Min nya vän”

  1. Motivation till promenerandet:

    Shopping i USA kräver bra kondition!!! Tänk Marshalls, Kols, Target…

    Du orkar väl en runda till!!! 😆

  2. Så smart att byta ut rökning mot promenad. Hoppas innerligt att det funkar. Är själv rökfri sedan två år drygt och det är så skönt. Tänker inte ens på det längre.
    Hoppas nu bara att det där gåbandet inte bara blir en ”prydnad” som min motionscykel är 😛

    1. Motionscyklar, gåband och andra träningsredskap brukar ju bli väldigt dyra klädhängare i slutänden – det är därför jag ställt bandet Bosse mitt i vardagsrummet. 😉 Med lite tur och envishet kan det faktiskt komma till användning, som det är tänkt.

Kommentarer är stängda.