Allmänt, Foto

Frukost

Kaffe o bullar

En god och näringsriktig frukost inleder dagens tjurande framför datorn. Jag försöker och försöker komma fram till vårdecentralen för att förnya mina recept, men det är omöjligt. Försökte skaffa inloggning via nätet för att beställa recept den vägen istället, men det var krångligt och tidsödande då jag inte hade något bank-ID sedan tidigare. Nu har jag gett upp – för tillfället – och tänker grotta ner mig i soffan och önska resten av världen dit pepparn växer. 👿

Lugn, det är inte så farligt som det låter! Jag blir på bättre humör när jag ätit. En egenhet min dotter har ärvt efter mig; är hon sur, så mata henne! Snart är jag snäll igen. 😉 Dessutom är det inte bara jag som är sur i det här huset idag. Jag glömde madamen ute på bron i morse, så hon sitter nu och tjurar på fönsterbrädan. Glöm att jag får klia henne, typ. (Dessutom har jag kanelbullar på hennes bästa sovplats! KANEL!?! Hon hatar lukten av kanel.)

Dagens planer är morgonrock och tofflor hela dagen. Jag tror inte det snöar, för en gångs skull, eller åtminstone inte så mycket att jag behöver gå ut och skotta.

UPDATE
Självklart sprack mina planer på en morgonrocksdag. Jag blev hastigt utkallad på ett ärende som måste göras åt bror E, som blivit strandsatt p g a att bilen strejkat. (Mitt ärende hade inget med hans bil att göra utan var av annan sort, då han inte skulle hinna hit i tid.)

[tags]förnya recept, bank-ID, äta, kanel[/tags]