Allmänt, Foto

Vuxen

Ägarbyte

Nu har det kommit; det slutgiltiga beviset på att min son är en vuxen man. Ägarbytet på Volvon är gjort – nu äger han sin första bil och får försäkra den själv!*

*snirf* Det går så fort, så är de små liven stora. Han har nyligen även bytt ut sitt körkort för första gången – hur kan han ha haft körkort i 10 år??? Det var ju nyss vi övningskörde! Övningskörning, förresten – jag vill minnas en cykel med stödhjul, snäppet större än trehjulingen som hans lillasyster fick ärva. Hon som flyttat hemifrån för…länge sedan.

Tänk att jag har så gamla barn, jag som fyller 30 40 50 i år! :mrgreen:

[tags]ägarbyte, försäkring, körkort, åldersnoja[/tags]

*) Jag har ägt och försäkrat bilen, han har betalat åt mig.

2 kommentarer på “Vuxen”

  1. Jaa du, den där tiden är en riktig elaking. Springer så fort så det är inte klokt. Jag börjar dessutom se även jag att mamma hade rätt. Tiden går fortare och fortare ju äldre man blir.

    1. Ja, det stämmer! Tiden går så fort att jag tappat en hel månad under 2012. Jag är säker på att jag inte haft någon augusti (eller om det var september). Den är bara borta! 😯

      Dessutom har jag insett att jag blir mer och mer lik min egen mamma ju äldre jag blir… Ibland säger jag saker som får mig att haja till: -Det där är precis vad morsan skulle ha sagt!

Kommentarer är stängda.