Allmänt, Foto

Just när vi trodde det var över

image

Precis när vi trodde våren kommit och snöhelvetet tagit slut – då blåste det in ännu en snöstorm… *suck* Ja, ja, det är smällar man får ta. Det verkar i alla fall bli en solig dag idag! Vilken tur att jag är på jobbet, så jag slipper se mina skitiga fönster* där hemma i solljuset… 😉

Den där kycklinggrytan jag nämnt tidigare är inte tillagad ännu, men ikväll ska det bli av! Jag ska leka mästerkock och svinga kniven över skärbrädorna, allt medan jag hackar och strimlar allt som ska vara med. Detta medan jag lyssnar på den ljudbok jag tidigare börjat med, glömt bort, och nu återupptäckt.**

Jag hade lunchdate med svägerskan E idag. Vi åt thaimat, i bufféform. Jag kunde förstås inte låta bli den SUPERstarka rätten, även om jag blev varnad. Jeeezuz Christ, jag trodde den skulle bränna hål genom tungan!!! 😯 Visserligen gillar jag starkt, men det var lite väl häftigt idag. *hostar ännu eldsflammor* (Men det var gott! 😉 )

Igår hade V och jag ett litet samråd på jobbet, där vi bokade in de dagar och tider som passar för våra – under en tid – återkommande möten. Jag saknade henne verkligen i torsdags, då jag var på ett seminarium. Alltså, jag kände efteråt hur idéglödlampor poppade upp ur skallen på mig, och jag ville så gärna diskutera dem med någon. Vi hade kunnat få ihop hur mycket vettigt som helst under resan hemåt. Nu har effekten mattats av, men en del idéer har fastnat bättre än andra.

[tags]snö, ljudbok, thaimat, seminarium[/tags]

*) För övrigt ska jag börja kalla den där hinnan på fönsterglasen för ”solskydd”.

**) MP3-spelaren ”försvann” efter en biltur då batteriet tog slut under lyssning. Jag lade den på ”ett bra ställe” när jag kom hem, för att komma ihåg att byta batteri – och där blev den kvar. Jag har inte varit på humör för att lyssna på något den senaste tiden, men nu är jag på gång igen!