Allmänt, Foto

Glömde

image

Det var ju självklart att jag, bara för att jag kom ihåg att krafsa ihop lite kycklinggryta i lunchlåda och ta med till jobbet, glömde ta med lådan in efter rökpausen… Ja, ja. Jag ska ut dit en gång till idag, efter eftermiddagsfikat. Burken får ligga där så länge.

A ringde igår och frågade vad jag skulle äta till middag. Eftersom jag var sällskapssjuk lovade jag att kycklinggrytan inte skulle innehålla paprika, så då lovade han att komma. Ha! Han gick på det! 😆 Visserligen satte jag inte (lika mycket) paprika som det var tänkt, men en massa annat slank ner (ärtor och gröna oliver, t ex). Nå, han överlevde. Trots grönsakerna. :mrgreen:

Det går rykten om att det är fredag idag? Själv har jag haft fredag redan sedan i tisdags, ungefär, så jag är inte helt säker på att ryktena stämmer. Så sent som i går kväll hade jag verkligen fredag och blev förvånad över att mina fredagsprogram inte visades på TV…

Jag har fått träna på att klämma lite på en bebis idag! Juniorernas kusin L kom förbi och visade upp sin lilla M, som inte alls är så liten längre. Jag har missat henne varenda gång hon varit förbi, så hon kom ner i lunchrummet och sökte upp mig. 😉

[tags]lunchlåda, kycklinggryta, fredag, bebis, baby[/tags]