Allmänt, Foto

Istapp

image

Upptäckte en istapp från balkongen idag – det finns hopp om vår! Nätterna är fortfarande kalla som fasen (-27 i morse) men solen värmer upp rätt bra på utvalda ställen under dagtid. 🙂

Goda nyheter: jag har slutat röka! OK, OK – det har jag sagt tidigare och ändå börjat om igen, men den här gången ska jag verkligen hålla emot suget. Det är hälsan som sätter käppar i hjulet för mig, rejäla käppar.

Dessutom* har jag ont i mitt högra knä. Det är det knä som trilskats sedan tidigare med en odefinierad värk som bara blivit värre och värre. Värken kommer och går i etapper, både under arbete och vila. Jag försöker lindra med Voltarensalva men vet inte om det gör någon större skillnad.

I torsdags kväll hämtade jag B (som stannar här hela helgen) eftersom vi skulle på begravning på fredagen. Det var en fin och minnesvärd begravning, och många släktingar och goda vänner kom till minnesstunden efteråt.

Nu ska jag försöka hitta något att se på TV, något som håller mig vaken längre än till första reklampausen… 😉

[tags]istapp, slutat röka, ont i knät, begravning[/tags]

*) Bara så ni vet: jag kommer att bli extremt gnällig över både det ena och det andra tills nikotinsuget lugnat ner sig.