Allmänt, Foto

Rökfri måndag

Dag 4 utan cigg.

Jag kan fortfarande hålla rökdemonen stången utan att bita någon oskyldig. Det går alltså rätt bra med mitt sluta-rökande. Än så länge. Har inte rökt sedan torsdag kväll. *tummen upp*

Känner mig lite mer trött & sliten än vanligt, men det är väl måndagen som klappar till mig på det sättet. Jag har mycket att ta itu med men kan inte koncentrera mig som jag borde, annat än korta stunder i taget. Helst vill jag bara gå hem och sova men behärskar mig. Ska inte vända på dygnet mer än nödvändigt.

Dagens middag blir snabb, bara jag kommer mig iväg till affären efter jobbet. Veckans matsedel ger en fingervisning om hur mycket energi jag tänkt lägga ner på matlagning den här veckan… Inte mycket, jag lovar.
Kökssoffan

Så här ser min kökssoffa ut, utan allt skrot jag brukar samla på den.

Juniorerna hjälpte mig rensa i röran hemma igår. Bland annat plockades alla mina pappersåtervinningar ihop – kartonger och reklamblad sorterades upp och packades in i bilen. (Boring snoring.) Däremot hann jag inte köra undan skräpet, eftersom jag lagade mat till väntade gäster, men får väl köra bort det ikväll istället. Nu är pappret i bilen i alla fall.

[tags]måndag[/tags]

2 kommentarer på “Rökfri måndag”

    1. Tack, jag kämpar vidare!

      Soffan har min farfar snickrat. Senare – låååångt senare – har vår gammelkatt vässat sönder benet/armstödet närmast i bild, men jag tycker det är charmigt. (Hellre där än på skinnsofforna.)

Kommentarer är stängda.