Allmänt, Foto

Skymning

image

Det är fridfullt när skymningen sänker sig över grannskapet. Jag följde med madamen ut på bron, då hon ville göra sina behov, för att inte glömma henne ute ännu en gång… 😉 I och för sig är det inte så kallt idag, men det är inte kul för henne att bli bortglömd ute i vilket väder som helst.

Det känns lite konstigt att bara sitta rätt upp och ner på bron. Jag är ju van att ta mig en rök medan jag väntar på att katten ska bli färdig med sina sysslor. För att inte bli helt och hållet dumförklarad av grannar/förbipasserande har jag börjat ta mobilen med mig, så jag kan sitta och låtsas pilla lite på den då och då. 😉

Eftersom Google lägger ner Reader fr o m 1 juli, måste jag hitta en ny RSS-läsare innan dess. Helst ska den fungera som Reader gör nu, d v s jag kan läsa mina feeds på både dator och mobil, och den synkroniserar läsandet så jag inte behöver läsa allt två gånger (alltså först på datorn och sedan samma saker på mobilen igen). Bekymmer, bekymmer! (Läs: i-landsproblem.) 🙄

Mitt högra knä mår inte alls bra. Om det är knät som gör att jag belastar vänster höft fel, eller om det är höften som ger felbelastning på knät, lämnar jag osagt, men jag har börjat känna av båda ställena nu. *suck* Är det det här som kallas kärlek så här att fylla 50? :mrgreen:

[tags]skymning, rss, ålderdom[/tags]

2 kommentarer på “Skymning”

  1. Själv testar jag just nu feedly.com. Där kan du logga in med ditt Googlekonto och så får du automatiskt med dig det du har i Google Reader nu.

Kommentarer är stängda.