Allmänt, Foto

Varför?

väska-åhlens
Bild från Åhléns webbsida.

Jag var ju till L förra fredagen, som ni kanske minns? Under min shoppingrunda hann jag spana in denna handväska på Åhléns, men blev lite småsnål och köpte den inte. Självklart hann jag inte mer än hem, så ångrade jag mig: varför-varför-VARFÖR slog jag inte till direkt? 🙁

Nu hoppas jag väskan finns kvar – åtminstone ett ex – på tisdag, då jag ska med jobbet till L. Med min vanliga tur är den säkert borta då (och för evigt slut även på lagret) men visst är den fin? Den var ganska stor (läs: rymlig) och hade blixtlås hela vägen upptill. Däremot vet jag inte om den hade några andra fickor förutom de två fickorna på utsidan.

Axelremmen var så lång att jag kunde bära väskan diagonalt över kroppen utan att den hamnar i armhålan (vilket lätt händer om inte remmen är tillräckligt lång) (jag provade utanpå täckjackan och det gick hur bra som helst).

Jag har en annan axelremsväska i ungefär samma storlek, även den med lång axelrem, men den har bara en enda tryckknapp som stängning. Den väskan är alltså ganska öppen, då det inte ens är ett lock att vika över kanten. Dessutom är den väskan ”på höjden”, inte ”på bredden”, som jag föredrar.

Tja… Vad ska jag säga…? Jakten på Den Perfekta Handväskan fortsätter med oförminskad styrka. Det är snart dags för en utrensning igen. :mrgreen:

UPDATE
Jag glömde berätta: igår, strax före 22:00, gick det ÅSKA?!?!? Det var verkligen rekordtidigt! Jag har varit med om åska i maj, men i april? 😯

[tags]handväska, Åhléns, åska[/tags]