Allmänt

Ett tacktal

Jag tänker hålla ett tal, bara ett litet ett och bara här i bloggen.

Tack till mina förfäder som gett mig starka och fina tänder! Efter ännu ett årligt kolla-tandhälsan-besök hos folktandvården, kan jag stolt gå därifrån utan hål – trots slarv med tandborstning, -trådning och nästan helt uteblivna fluorsköljningar.

Tack till mina katter som lät mig sova ifred i morse, när jag råkade slå av väckaren istället för att snooza!* Vi uppskattade morgonfriden alla tre och behövde tydligen den extra vilan. (Min hjärna ligger dock kvar på kudden där hemma och hälsar att den inte tänker komma till jobbet idag.)

[tags]tandläkaren, försovning[/tags]

*) På mobilen – som jag använder som väckare – ska man dra med fingret åt vänster över skärmen för att snooza, eller åt höger för att slå av. Antagligen har jag av misstag råkat dra med fingret åt fel håll medan jag plockade upp mobilen från bordet för att snooza. *rycker på axlarna*