Allmänt, Foto, Katter

Solig söndag

image

Japp, jag har lyckats missa en fläck igen, då jag tvättade bilen igår. Jag tror det är samma fläck varje gång, den flyttar sig bara runt bilen. 😉 Förra gången satt den på höger bakdörr, den här gången på vänster fram.

Jag har också – håll i er! – dammsugit och torkat ur bilen invändigt, med speciell energi på framrutan. Tyvärr glömde jag åka runt lite vid solnedgången igår, för att kolla om det går att se ut genom rutan när solen står lågt. Det är ju först då man märker eventuella missar. Jag får väl prova ikväll istället.

image

Froppisen tyckte förstås att en bil utan tassavtryck på motorhuven inte är någon riktig bil, alltså åtgärdade hon saken. Tack och lov var det åtminstone inte blött på marken idag, så det blev inte så mycket lera i tassavtrycken. (OBS! Unik bild! Froppisen är utomhus! 😉 )

image

Madamen var mer intresserad av vad grannen gjorde vid sitt garage. En vedhög? Hmmm, kan det finnas något att jaga där? Bäst jag går och kollar!

Annars har vi suttit ute på bron och druckit kaffe, lyssnat på deckare och njutit av tillvaron. A kom förbi med sin klippmaskin i högsta hugg, så jag fick göra den sista finputsningen baktill. Hans bil får sig en omgång idag, men om den blir tvättat ut- eller invändigt eller både och, får jag väl se så småningom.

Tvätten mår så gott i tvättkorgen, jag skjuter upp tvättandet till nästa helg. Då får tvätten torka till helgen efter – och då packar jag! Det är inte länge kvar, och jag börjar få lite lätt resfeber. Håller på att uppdatera min kom-ihåg-lista stup i kvarten, men har ännu inte börjat packa. Jag vet ungefär vad jag ska 1) ha på mig under resan och 2) ha med mig till ombyte.

Det värsta är vädret, som kan vara lite ombytligt så här års. Vilken jacka? Varma tröjor/koftor? Skor? Äh – jag ska ju *s*h*o*p*p*a*… Det jag glömmer att ta med mig, går att få tag på där borta. 😉

[tags]biltvätt, katter, resfeber[/tags]

2 kommentarer på “Solig söndag”

  1. Hej sminkapa! 😉 Jag slutade sminka mig då vi flyttade från storstan 95, snart 20 år sedan alltså. Efter det har jag bara sminkat mig vid utgång på krogen. Det sker kanske två gånger per år, lite beroende på hur långt från krogarna jag har bott..
    Men, i allafall så har jag nu slutat även med det, därför att mascaran hinner torka i sin förpackning mellan varven vilket innebär att jag behöver köpa en ny varje gång..och jag är alldeles för snål för det. Lite läppstift däremot kan jag fortfarande ha när jag vill känna mig fin. Kul att kollegerna till sist kom sig för att fråga vad som var annorlunda, haha, hade mina fd kolleger sett mig utan smink på jobbet hade dom kreverat!
    Ha det gott i vårsolen

    1. Jag har tidigare varit läppstiftsjunkie, på det viset att jag jämt köpte nya läppstift. Om jag sedan använde dem eller inte, var en annan femma. 🙄

      Det var i alla fall kul att gå till jobbet då och då med inget annat smink är JÄTTErött läppstift – alla log så glatt, och jag log glatt tillbaka! 😆

Kommentarer är stängda.