Allmänt, Foto

Tomt

Lunchrummet

Plötsligt blev det tomt i lunchrummet – sånär som på jag själv, förstås. 😉 Solen skiner ute, men blåsten är hård. Jag tackar min lyckliga stjärna att jag inte räfsade igår, för då hade löven virvlat runt för att bli räfsade ännu en gång idag. (Har vaga planer att göra som förra sommaren, då jag inte räfsade alls. Gräset växer ändå.)

Min ljudbok tog slut igår, liksom min e-bok. Paniken var nära, men jag hittade en ny e-bok att roa mig med under lunchen. Jag vet vilken ljudbok jag ska köpa som reselektyr och försöker nu hålla fingrarna i styr så jag inte köper den för tidigt. Risken finns att jag börjar lyssna redan nu, och då är det kört – jag ger mig inte förrän jag hört hela boken.

Alltså, om någon hittar allt för många stavfel i detta inlägg så är det antingen fel på tangentbordet eller på mina fingrar/ naglar, för jag får bara sitta och rätta det jag skriver hela tiden?!? Antingen missar jag bokstäver eller också blir det fel bokstav. Mellanslagen är en hel historia för sig, jag får dunka ordentligt på den tangenten. 🙄

Veckans matsedel är klar, nu återstår bara handlandet av maten. Jag är så tråkig, det blir bara samma rätter om och om igen, med varierande mellanrum. Ibland har jag provat nya recept, men går snabbt tillbaka till de gamla vanliga igen. Då och då försöker jag variera matsedeln genom att ha en korvdag, en soppdag, en fiskdag, etc, men det spårar snabbt ur.

Ofta lagar jag mat i ugnen, då den sköter sig själv utan passning. Perfekt! 😉 Att äta rester är inte heller något som skrämmer mig, så mina matsedlar spricker ofta där; jag fryser inte resterna utan äter dem nästa dag istället. Allt för att slippa laga mat. Det är så otroligt tråkigt att bara laga mat åt sig själv, därför brukar jag bjuda in A emellanåt. (För att inte tala om att han brukar bjuda in sig själv rätt ofta… Han tycker också det är tråkigt att laga mat ensam.)

[tags]blåst, e-bok, ljudbok, stavfel, matsedel, rester[/tags]