Allmänt, Foto

Vovve

Beagle

En nyopererad vovve fick följa med husse till jobbet idag, då vi har kort dag och han var orolig över att lämna henne ensam hemma. Kul att få träffa henne, som jag hört många historier om! 😉

Solen skiner men det blåser lite grann. Inget väder att klaga över, alltså. Jag hoppas vädret håller i sig även under den kommande helgen (inte bara imorgon som är mitt-i-veckan), då jag planerar att tvätta. Tvätt som torkat utomhus doftar ljuvligt! Den kommande helgen tvättar jag, nästa helg packar jag… Resan närmar sig.

Jag ska till frissan idag, efter jobbet. Hinner hem och äta lite yohurt och smörgås först, men har sedan rester från igår till middag. Jag gjorde en mycket lyckad variant av köttfärslåda: bytte ut köttfärsen mot skivat isterband (!) istället! Dra av skinnet, skiva isterbandet, lägg skivorna på potatisen – precis som med den stekta köttfärsen, bara att här slipper du steka något. Häll över grädden och vips in i ugnen. Jättegott!

Det enda problemet igår var att jag blev jättetrött av all mat jag stoppade i mig, så jag somnade tidigt på soffan. Jag vet att jag hört klirret av bestick mot tallrik, alltså kom A förbi när han jobbat färdigt. Vaknade strax före 23 och släppte ut katterna när jag tog en rökpaus. Somnade om och sov som en stock till 05:20. Gissa om froppisen var sur när jag äntligen släppte in henne…? Hon har väl stått och ropat bakom dörren hela natten – och jag har inte hört! Aja baja, nu har jag hamnat i onåd. :mrgreen:

[tags]beagle, tvätt, frissan, rester, sova som en stock[/tags]