Allmänt, Foto

Testar

image

Nämen, vad hittade jag i postlådan? En liten ”present”? I en stålkapsel? *jagbegriperingenting*

image

Ahaaa! Det var min nya mascara! Nu ska den hårdtestas för att se om den är snäll mot mina ögon, vilket alla andra mascaror inte är. Jag har provat åtskilliga, även allergitestade, men det slutar på samma sätt varje gång: röda, rinniga ögon framåt eftermiddagen. (Och så kan man inte klia sig i ögonen för då blir det bara värre!)

Eftersom jag varit och klippt mig (och bättrat på hårfärgerna) (rött hår med svart lugg) kan jag inte prova mascaran idag. De små hårstrån som smugit sig in i mina ögon (och öron och alla rynkor där det finns utrymme) gör att jag får klia mina ögon väldigt mycket ikväll, utan mascara. Efter morgondagens dusch och hårtvätt, däremot… 😉

Ni kommer att få ett utlåtande efter några dagar av intensivt testande, jag lovar!

[tags]mascara, Blinc[/tags]