Allmänt, Foto

Klämfredag

Min sminkarsenal varje morgon

Det här är vad jag använder varje morgon – det räcker inte med enbart mascara…
(Sen har jag lika mycket smink kvar i väskan, men det är en annan historia.)
Ja, jag VET att diademet är leopardmönstrat. Det är inte mitt, B har glömt det här.

Ännu en förvirrande vecka. Förra veckan bestod av måndag, fredag, söndag, måndag och så fredag igen, innan det blev vanlig helg. Den här veckan har varit en enda lång måndag, förutom idag, som är fredag. Alltså, det är inte konstigt att jag blir (mer) dagvill (än vanligt).

Nedräkningen inför Resan är påbörjad! 🙂 Jag drömmer våta drömmar om mat och shopping. :mrgreen: Spacklandet (av ansiktet) når nya dimensioner, då jag nu ÄNTLIGEN funnit en mascara som sitter där den ska utan att irritera mina ögon! Jag har provat sova med den, klia mig i ögat (p g a katthår), gråta en skvätt – och den satt kvar! Att ändå tvätta bort den med enbart ljummet vatten var hur coolt som helst, jag lovar!

För er som vill prova mascaran, så heter den Blinc. Jag har beställt den online, då den inte verkar finnas inom de närmaste 100 milen att köpa i butik för mig. Den är inte som andra mascaror, som lägger på ”flagor” av färg på fransarna (som sedan faller ner och gör små prickar under ögonen). Den bildar liksom en hinna på fransarna som sitter som berg, tills man kombinerar varmt vatten med att trycka lite lätt ”medhårs” över ögonfransarna. Underbart! 😆

Min nya foundation håller inte riktigt måttet jag förväntade mig av den. Den blir lite blank framåt eftermiddagen – jag trodde den skulle hålla sig matt en hel dag. Nåja, det var väl att hoppas på för mycket. 🙄 Den sitter däremot kvar hela tiden, även om jag snyter mig – och det är ett stort plus! Jag kan snyta mig utan att min blodkärlsspräckliga näsa dyker upp ur sminket! 😉

Det enda som nu saknas, inför den långa resan till det stora landet i väst, är silikon, men jag har ett par silikongrytlappar jag kan stoppa i BH:n – räknas det? :mrgreen:

Jag vet inte vad som hänt med min blogg, egentligen. Det här skulle ju inte vara en modeblogg med dagens outfit och smink – och så trillade jag dit i alla fall!?! 😯 Det måste vara en medelålderskris av något slag. Nu fattas bara den röda sportbilen och den unga älskaren. 😉

Det är hur lugnt som helst på jobbet idag. Telefonerna är tysta, inga besökare kommer förbi. Alla som är lediga har annat att göra än att springa här, verkar det som, och inte mig emot. Då får jag tillfälle att sortera bort en del som lagrats på skrivbordet; sådant som är åtgärdat men behöver sorteras in på rätt ställe.

[tags]dagvill, mascara, Blinc, foundation, Clarins Ever Matte, silikon, medelålderskris, sortering[/tags]

2 kommentarer på “Klämfredag”

  1. Du har blivit rena sminkbloggaren! Här är en till som är alldeles dagvill. Men eftersom jag är ledig så försöker jag strunta i det.

    1. Jag tror det är medelåldersgrisen som satt tänderna i mig. 😎

Kommentarer är stängda.