Allmänt, Foto, Katter

Måndag

Kaffemugg

Det här är ungefär vad jag orkar ikväll; kaffe, soffa & TV… OK, jag ska byta tvätt i maskinen också, men sedan är min ork slut.

Det var en lång, hård dag idag och det blir en ännu längre, ännu hårdare dag inorgon. Jag har hemskt mycket som måste vara klart innan jag åker iväg, och det dräller in mer och mer att göra hela tiden, men det är bara att bita ihop och se till att få det gjort. Det blir nog några övertidskvällar den här veckan. Sedan är jag ju helt ledig i två underbara veckor! 🙂

Visst har jag resfeber! Jag är hårt drabbad av ingenting-att-ha-på-mig-syndromet, velar fram och tillbaka över vad jag ska eller inte ska ta med mig. Just nu är det jackan som retar mig. Jag plockade fram min vår- och höstjacka idag och upptäckte att den måste tvättas om den ska med. Det hinner jag inte – inte så den blir torr – så jag måste ta en annan. Nu verkar det som att vädret vänder och blir betydligt varmare innan vi åker – ska jag ta någon jacka alls eller nöja mig med en kofta? Och i så fall vilken? Ja, ni ser. Jag blir bara värre och värre för varje dag. 😉

Som vanligt, när det är måndag, så veckohandlade jag idag. Passade på att bunkra lite kattmat, men måste ändå lämna pengar åt A så han kan köpa mer mat åt katterna under tiden jag är borta. Det går åt mer mat än man tror, men det beror också lite på hur mycket de är inne respektive ute. Froppisen brukar ju mest vara inne, men om det blir varmt går hon säkert gärna ut längre stunder än det tar för mig att röka en cigg. Madamen uppför sig som den tonåring hon är (hon är ju faktiskt 15 år) när snön nu smält bort och det är plusgrader även nattetid; hon är ute på nätterna, och inne och sover på dagarna. Nå, han har klarat av att vakta dem förr, och kommer säkert att klara av att föda och göda dem den här gången också.

[tags]jobbig dag, resfeber, kläder, veckohandla, matsedel, kattmat, kattvakt[/tags]

2 kommentarer på “Måndag”

  1. Jacka? Det är väl tak på alla varuhus, vad jag kan minnas! 🙂
    Jag börjar också få resfeber! Men jag ska bara springa runt i 21 km och landa på samma ställe.
    Inne på Marshalls hade jag lätt kunnat avverka ett helt maraton utan en enda vätskekontroll!

    1. Ja, visst är det konstigt hur man kan bränna energi utan besvär på vissa ställen? 😉

Kommentarer är stängda.