Allmänt, Foto

Inte en dag för tidigt

Tennisbollar

Det var inte en dag för tidigt jag köpte dessa! Jag ska inte börja spela tennis :mrgreen: utan de ska användas i torktumlaren när vissa saker ska torkas. Jag har bara glömt köpa tennisbollar i drygt tio år, eller så, men nu… Nu finns de i huset, i alla fall. Återstår bara att komma ihåg att ta ner dem i tvättstugan.

Min natt var över vid halvtvåsnåret men jag ska kanske försöka somna om en liten stund igen. Problemet är bara att jag är så uppskruvad att tankarna snurrar i skallen och håller mig vaken. Komihåg dittan och komihåg dattan, fårinteglömma, setillattdetblirgjort, bordegöra, tänkomkanskemöjligeneventuellt, o s v i all oändlighet.

Annars är det perfekt sovarväder. Regnet öser ner och trummar sövande mot fönstren. Ja, sövande för andra, alltså. 😉

[tags]tennisbollar, torktumlare, resfeber, regn[/tags]